Vil I invitere nye medlemmer indenfor i uge 41

Jeg er sikker på, at I har savnet at få mails fra mig i denne uge, så nu når jeg det lige. Med en opfordring til at lave nogle af jeres træninger til åbne træninger i uge 41, hvor det er Danmarks motionsuge.

Nogle af jer har allerede svaret på min mail for nogle uger siden – og alle jer, der har Kom og vær med hold, som I gerne vil have promoveret i uge 41, behøver ikke skrive til mig omkring Kom og vær med hold, da de automatisk kommer med i markedsføringen af tilbud i uge 41.

MEN.. hvis nogen af jer andre sidder og tænker, at I har et hold, I gerne vil have flere deltagere på og som I derfor gerne vil invitere til åben træning hos, så skriv til mig – se mere herunder. Og rigtig god (forenings)weekend, når I når dertil.

Vil I invitere nye medlemmer indenfor i uge 41?

Danmarks Motionsuge er en ny bevægelsesfest i uge 41 (fra 11-17 oktober – kan også være i weekenden inden – 9.-10. oktober), hvor kommuner og foreninger på tværs af landet åbner op og inviterer danskerne til at prøve noget nyt og få mulighed for at mærke det fællesskab, som foreningslivet har at byde på.

Har din forening nogle aktiviteter, som vil invitere til åben træning/åbent hus i uge 41? Det kan bare være den almindelige aktivitet, hvor man er klar på, at der kan komme nye (med eller uden tilmelding) – eller det kan være et særligt arrangement. Vi markedsfører tilbuddene på www.danmarksmotionsuge.dk og på Høje-Taastrup Kommune (nemtilmeld.dk) samt på facebook og ved annonce i lokalavisen.

Vil I være med så skriv til mig med følgende oplysninger senest 24.9 – eller indberet selv en aktivitet på www.danmarksmotionsuge.dk

 

Forening/organisation

 

Aktivitet

 

Sted 

 

Dag(e) og tid 

 

Aldersgruppe

 

Medbring: (fx tøj til at bevæge sig i)

 

Evt. ønske om støtte til aktiviteten:

 

Kræves der tilmelding

Hvis ja – antal max

 

Kontaktperson (kun til vores brug, kommer ikke i programmet)

 

 

Venlig hilsen
Signe Abildå
Idrætskonsulent
Fritids- og Kulturcenter
Pædagogisk udvikling og Idræt
Fritid og Kultur
Bygaden 2
2630 Taastrup
Telefon: 43591000
Direkte: 43591377
Mobil: 21167113
www.htk.dk
SigneAb@htk.dk