Vinderen af ‘Du gør en forskel’ kommer fra TIK

Han er energisk, iderig og gør en kæmpe forskel i hele TIK. Superlativerne stod i kø, da Karsten Weikop fik overrakt ”Du gør en forskel”-prisen i Høje-Taastrup Kommune.

Det er næsten umuligt at sige TIK uden også at nævne Karsten Weikop. Han er bl.a. formand for Taastrup Idrætscenter, træner i TIK Floorball, aktiv i TIK Løberne og TIK Bueskydning og manden bag TIK Funday. Nu kan han også tilføje ”Du gør en forskel”-prisen til sit idræts-CV.

”Karsten evner at få både gode ideer og omsætte dem til virkelighed. Han er vanvittig dygtig til at engagere andre, så projekter, events og opgaver bliver løst i fællesskab. Og det er med alt fra TIK Funday til udvikling af hjemmesider og digitale årshjul”, siger Marlene Fleischer, der er næstformand i TIK Gymnastik. Hun var sammen med den øvrige bestyrelse i TIK Gymnastik med til at indstille Karsten Weikop til prisen.

Kommunikation og events
I TIK’s hovedafdeling er det Karsten Weikop, der driver meget af kommunikationen. Han laver nyhedsbreve, holder gang i Facebook og opdaterer hjemmesiden. Men også rigtig mange afdelinger i TIK har haft glæde af hans iderigdom, begejstring og viden om digitalisering.

”Han er jo i den grad med til at tegne foreningen udadtil med forskellige digitale virkemidler. Men han gør også en stor forskel i kulissen, hvor han hos TIK Løberne og TIK Bueskydning har været med til at afvikle både nationale og internationale stævner”, siger Jette Poder, der er formand for TIK Gymnastik og fortsætter:

”Og så er han som formand for Taastrup Idræts Centers bestyrelse garant for det gode samarbejde mellem de mange foreninger, der bruger hallen hver eneste dag”.

Her og der og allevegne
Det sociale spiller en stor rolle i TIK, og her kan man også altid regne med Karsten. Han er en helt central figur i pokalfesten, hvor alle afdelinger i TIK mødes for at fejre hinanden med priser, godt selskab og et fyldt dansegulv.

”Karsten er toastmaster ved pokalfesten – og han hjælper naturligvis også med til opbygning og oprydning før og efter festen. Og så er han et rart, sjovt og vidende menneske, som det altid er inspirerende at arbejde sammen med. Karsten gør så absolut en forskel i alle hjørner af TIK”, siger Marlene Fleischer.

Fællesskabet driver værket
Det var en både glad og overrasket Karsten Weikop, der fik overrakt prisen.

”At få sådan en pris varmer meget, fordi det betyder, at der er nogen, som sætter pris på det arbejde, jeg gør. Når det er sagt, så kan det godt være, at jeg er med i mange ting. Men det ville aldrig kunne lykkes, hvis ikke der var et rigtigt stort bagland af frivillige i TIK, der får det til at fungere og støtter op om de mange nye ideer, der kommer på bordet. Glæden ved at se andre og specielt unge være en del af fællesskabet i idrætten og frivilligheden er det, der driver mig”, siger han og fortsætter:

”Uden at røbe for meget, kan jeg sige, at vi arbejder på nye aktiviteter som nytårs-vandretur for hele familien, fælles aktivitetsdag for alle unge i TIK (og måske også os lidt ældre) samt at få samlet TIK’s 118-årige historie.