Årets idrætspræstation i TIK går til ….

Der er ikke lang tid til den årlige pokalfest, der afholdes lørdag den 25. januar 2020, og vi regner jo med at du allerede har købt billet. Du kan lige nå det endnu – send en mail til tik@tik.dk og indbetal 245 kr per person til Mobilepay 80919 senest mandag den 20/1 kl 9.00.

Som noget nyt kan du på forhånd få at vide hvem som er indstillet til de 3 forskellige pokaler, som vil blive uddelt under pokalfesten.

Lokalavisen Taastrups Pokal er den ældste pokal og regnes for ”den fineste”. Den uddeles for:
* Årets største idrætspræstation
* En ekstraordinær stor lederindsats gennem mange år

De indstillede til Lokalavisen Taastrups Pokal er:

1 – Johan Oude Hesselink, Lars Honeré, Brian Dybdahl Henriksen og Finn Søgaard, TIK Triathlon

Disse 4 triatleter har i 2019 gennemført “the big 4”, som består af CPH Marathon, CPH Halvmarathon, ½ Ironman (Kronborg) samt CPH Ironman.  Det er en stor idrætspræstation i sig selv at gennemføre bare én af de fire, så at gennemføre alle 4 på en sæson vidner om en stor idrætsindsats både i sæsonen, men i særdeleshed i de mange måneder forud, hvor mange timers træning har skabt grundlaget.

De 4 repræsenterer på fornem vis ånden i TIK dels ved deres engagement i både TIK Triathlon og TIK Løberne og dels som forbillede for idrætsudøvere. Derfor vil jeg gerne indstille alle fire til Lokalavisens Pokal for en stor idrætspræstation, en stor idrætsindsats over lang tid samt deres personlige egenskaber i form af vilje, engagement i klubregi og som rollemodeller.

2 – Benny Lång, TIK Karate

Benny Lång har igennem 5 år været den ledende træner i Taastrup Karate, hvor han gennem en jordnær stil og ligefrem facon har formået at formidle karate og dygtiggøre en lang række karate elever.

Der har været tale om et langt og sejt træk som samtidig har været med til at udvikle Benny undervejs dels som menneske, underviser og sandelig om der ikke blev tale om en fremgang fra anden dan til tredje dan (sort bælte) undervejs. Aktiv deltagelse i forbundsaktiviteter og stævner vidner om et meget stort engagement, som smitter blandt klubbens mange medlemmer.
Det er intet mindre end en bedrift og et tegn på en fuld dedikation til Karate og Taastrup Karate, hvilket aftvinger stor respekt.

3 – Ungdoms VM Compound holdet, TIK Bueskydning

Natacha Stütz, Tore Bjarnason og Christoffer Berg er alle 17 år og har til Ungdoms VM i år i Cadet Compound (U18) taget 2 sølvmedaljer og sat 3 verdensrekorder.

Natacha vandt individuelt sølv i Cadet Compound (U18) og sammen med Mathias Fullerton (Lyngby) sat verdensrekord i Mixhold compound med 1387 point a 1440 mulige.

Tore, Christoffer og Mathias satte verdensrekord for kvalifikation i Herre Cadet Compound med 2091 point a 2160, verdensrekord i finaleskydning for herre Cadet Compound med 236/240. De vandt sølv som hold, da de tabte til USA i finalen.

Natacha Stütz vandt 3 * guld til  udendør Senior DM:  Individuel i Dame Compound, i compound Mixhold med Martin Damsbo, og compound Hold med Erika Damsbo og Martin Laursen. Til Ungdoms DM ude fik Natacha 3 guld i Dame Kadet Compound, guld i Mixhold og sølv som hold. Hun satte Dansk rekord i Kadet compound Mixhold med Christoffer med 1387 point.

Christoffer satte Dansk rekord i Herre kadet compound med 702
Desuden satte hun , Christoffer og Tore  Dansk rekord i Kadet Compound hold med 2071 point ud af 2160 mulige.

 

Den 13. januar blev de indstillede til Taastrup Erhvervsforenings Pokalen offentliggjort, mens de indstillede til Dagbladets ungdomslederpris blev offentliggjort den 15. januar

Pokalerne blev i 2019 uddelt til:
* U16 holdet, Håndbold (Lokalavisen Taastrup pokal)
* Britta Bahn, Klubhuset  (Taastrup Erhvervsforenings pokal)
* Jette Hansen, Gymnastik (Dagbladets ungdomsleder pris)