Funday 2020 holdes 21. juni

Funday 2019, bueskydning

Vil du have en sjov og aktiv dag – måske sammen med venner og familie? Eller er du i tvivl om, hvad du skal gå til af sport efter sommerferien? Så har vi et forslag til dig…

Søndag den 21. juni holdes TIK Funday i Taastrup Idræts Center. Mellem kl. 11.30 og 16 kan du GRATIS prøve alle en masse forskellige aktiviteter. Alle er velkomne – du behøver ikke, at være medlem af TIK’s afdelinger og husk at man gerne må tage familie, venner, skolekammerater, lærere, kolleger, naboer og alle andre med.

Dagen slutter med, at vi alle mødes i klubhuset, hvor der er tændt op i grillen, og vi serverer GRATIS grillpølser. Drikkevarer kan købes.

Sæt allerede nu kryds i kalenderen. Programmet vil komme senere. Der vil løbende komme nyheder omkring dagen. som du vil kunne følge på Facebook.

Du kan her finde svaret på de oftest stillede spørgsmål

Er der nogen aldersgrænser?
Som udgangspunkt er TIK Funday for hele familien, men der findes aktiviteter hvor der er en aldersgrænse. Hvis der findes en aldersgrænse, vil den være angivet på hver enkelt aktivitet. Husk at kl. 15.00 vil der være mulighed for at afslutte med en gang en masse forskellige fælles aktiviteter og konkurrencer, inden vi slutter af med GRATIS grillpølser.
Hvad hvis jeg kommer til skade på dagen?

Hvis du kommer til skade, skal man kontakte personalet i Klubhuset, hvor der være være ispose og diverse andet førstehjælp materiale. Her vil der også ydes hjælp til at vurdere skadens omfang.

Husk at der findes 3 hjertestartere:

  • Hjertestarter 1 er placeret i et varmeskab ved indgangen til Taastrup Idræts Center.
  • Hjertestarter 2 findes ved at gå ind af indgangen til Taastrup Idræts Center, drej til venstre og hjertestarteren hænger lige fremme, lige ude foran hal B.
  • Hjertestarter 3 findes i svømmehallen ved indgangen
Hvad koster det at deltage?

Deltagelse i TIK Funday er gratis, og der uanset om du deltager i en enkelt aktivitet eller om du deltager i mange forskellige aktiviteter.

Vi serverer også en grill pølse kl 15.30, men du skal selv betale for drikkevarer.

Frokost i løbet af dagen skal man naturligvis også selv betale for.

Hvad skal jeg medbringe?

Man skal medbringe sko til både indendørs og udendørs brug.

Som udgangspunkt vil der være mulighed for at låne det udstyr som skal bruges, f.eks. ketcher, bolde og lignende.

Kan jeg klæde om?

Ja, der er åbent i Taastrup Idræts Center, hvor alle omklædningsrum vil være åbne. Der vil også være mulighed for at tage et bad når man er færdig med dagens aktiviteter.

Kan jeg tilmelde mig på dagen?

Det vil være muligt for at tilmelde sig på dagen, men hvis du vil være sikker på at få plads på netop de aktiviteter du gerne vil deltage i, så kan du tilmelde dig allerede nu. Husk at der er begrænset antal deltagere på hver enkelt aktivitet.

Af hensyn til planlægningen, må du meget gerne tilmelde dig på forhånd.

Kan man købe vand, kaffe og mad i løbet af dagen?

Der vil være åbent i klubhuset, hvor der sælges kaffe og drikkevarer.

Kl. 15.30 afsluttes vi dagen med at der tændes op i grillen, og der serveres en pølse eller to. Der vil være mulighed for at købe drikkevarer. Mens man slapper af, så vil der være mulighed for at lave forskellige aktiviteter, f.eks. petanque, billard, dart, backgammon, bordfodbold og brætspil.

Skal jeg være medlem af TIK?

TIK Funday er en dag for alle, uanset om man er medlem af TIK eller ej.

Hvis man allerede er medlem af TIK, så er man stadig velkommen, hvor man skal prøve den idræt for den afdeling man allerede er medlem af eller man kan prøve en af de andre idrætsgrene.

Vi håber naturligvis at du bliver grebet af de mange muligheder for sport og sammenhold som vi tilbyder, således at du melder dig ind i en af de 14 afdelinger, som TIK har. Man kan melde sig ind på dagen eller du kan efterfølgende møde op i den enkelte afdeling for at prøve om det er noget for dig.

Hvis du vil vil være blandt de første som får besked når vi har programmet klar, så tilmeld dig herunder.