Året ungdomsleder i TIK er …. / 2

Der er ikke lang tid til den årlige pokalfest, der afholdes lørdag den 26. januar 2019, og vi regner jo med at du allerede har købt billet – hvis ikke, så se her.

Som noget nyt kan du på forhånd få at vide hvem som er indstillet til de 3 forskellige pokaler, som vil blive uddelt under pokalfesten.

Her kan du læse hvem hvor er indstillet til Dagbladets ungdomslederpris. Prisen uddeles til en ungdomsleder, der har gjort en stor indsats for sin afdeling, og som har været et godt eksempel for de unge (en ungdomsleder behøver ikke at være en ‘ung’ leder).

1 – Oliver P. Jørgensen, Håndbold

Oliver P. Jørgensen er et kæmpe træner talent. Oliver vil være den bedste, og har en god forståelse for spillere, øvrige trænere og forældre.  En træner med et stort blåt hjerte.

2 – Benny Lång, Karate

Sensei Benny Lång fra TIK Karate har igennem mange år , trænet, været  træner og i særdeleshed været et stort forbillede for alle.
Han gør en kæmpe indsats for sporten  og klubben generelt, som coach, dommer eller mentor.

3 – Sofie Jørgensen, Gymnastik

Sofie Jørgensen har været med i TIK gymnastik i mange mange år, både som gymnast blandt de bedste i DK, siden som både træner og dommer, og som international dommer har hun bla været til ungdoms OL, en kæmpe indsats i gennem mange år.

4 – Jette Hansen, Gymnastik

Fra gymnastik er Jette Hansen en ildsjæl der gennem de sidste 18 år, har sat sit præg som instruktør, mentor, tovholder, underviser, drivkraft på diverse arrangementer både interne og tværgående, og altid med et smittende humør! 5.

5 – Mathias I. Kristiansen og Andreas Vestergaard, Triathlon

Fra TIK-Triathlon indstilles de to svømmetrænere Mathias I. Kristiansen og Andreas Vestergaard, som i en alder af bare 17 og 18 år påtog sig ansvaret for svømmetræningen. Deres ung alder til trods har de etableret sig som en drivkraft i klubben med krav og en meget insisterende facon.

Fredag den 18. januar offentliggøres hvem som er indstillet til Lokalavisen Taastrups Pokal, som jo er hovedpokalen. Den 4. januar blev de indstillede til Taastrup Erhvervsforenings Pokalen offentliggjort.

Pokalerne blev i 2018 uddelt til:
* Sarah Sönnichsen, Bueskydning (Lokalavisen Taastrup pokal)
* Jane Daugaard, Håndbold/Gymnastik (Taastrup Erhvervsforenings pokal)
* Cecilie Damberg, Gymnastik (Dagbladets ungdomsleder pris)

Få TIK-Nyt hver uge!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.