Årets idrætspræstation i TIK går til ….

Der er ikke lang tid til den årlige pokalfest, der afholdes lørdag den 26. januar 2019, og vi regner jo med at du allerede har købt billet. Du kan lige nå det endnu – send en mail til tik@tik.dk og indbetal 245 kr per person til mobilepay 80919 senest mandag den 21/1 kl 9.00.

Som noget nyt kan du på forhånd få at vide hvem som er indstillet til de 3 forskellige pokaler, som vil blive uddelt under pokalfesten.

Lokalavisen Taastrups Pokal er den ældste pokal og regnes for ”den fineste”. Den uddeles for:
* Årets største idrætspræstation
* En ekstraordinær stor lederindsats gennem mange år

De indstillede til Lokalavisen Taastrups Pokal er:

1 – Tanja Amdi Jensen, Bueskydning

Tanja Amdi Jensen 23 år Compound skytte ved TIK Bueskytte,har i 2018 vundet følgende medaljer ved EM, Worldcup, DM, samt store fortrinsvis amerikanske turneringer, i alt 20 medaljer er der blevet til.

2 – U/16 holdet, Håndbold

Det er 17 år siden at et DM på drengesiden (u16)  er blevet vundet af et hold fra Sjælland, men det  brød TIK’s drenge med. Præstationen skal ses i lyset af at det er et rent klubhold hvor hovedparten af spillerne har spillet sammen siden de var 6 år.

3 – Karate

I august deltog TIK Karate med 5 deltagere da SKIF DK havde arrangeret et verdensrekord forsøg. Forsøget gik ud på at slå rekorden for flest gennemførte træninger på forskellige lokationer inden for 24 timer – vel og mærke med de samme elever. I rekordforsøget skulle alle gennemføre den samme  teknisk svære kata – Forsøget lykkedes !

Den 4. januar blev de indstillede til Taastrup Erhvervsforenings Pokalen offentliggjort, mens de indstillede til Dagbladets ungdomslederpris blev offentliggjort den 11. januar

Pokalerne blev i 2018 uddelt til:
* Sarah Sönnichsen, Bueskydning (Lokalavisen Taastrup pokal)
* Jane Daugaard, Håndbold/Gymnastik (Taastrup Erhvervsforenings pokal)
* Cecilie Damberg, Gymnastik (Dagbladets ungdomsleder pris)

Få TIK-Nyt hver uge!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.