I regn og slud skal nytårsdeltagerne ud

Den første dag i det nye år inviterede ikke ligefrem til en frisk gåtur. Alligevel trodsede cirka 300 mennesker det danske vintervejr for at gå det nye år ind.

“Vi fik lige en ekstra panderynke, da regnen for alvor tog til på samme tid, hvor de første deltagere begyndte at ankomme”, siger Mari Louise Wiederquist, der er en del af planlægningsgruppen og fortsætter: “Heldigvis er folk seje her i Taastrup, så humøret var højt – selv med paraplyer og regntøj på. Men det var bestemt dejligt, da vejret klarede op”.

Skøn måde at starte året på

Blandt de mange deltagere havde fire familier iført sig regntøj, løbehjul og godt humør. “Vi gik første gang sidste år efter vores træner i TIK Gymnastik fortalte om det. Så i år lokkede vi endnu flere skønne mennesker med på ruten. Ungerne synes, det er sjovt at finde bankonumrene og løber gerne i forvejen. Ruten er tilpas lang, så både børn og voksne kan være med, og så er det bare hyggeligt at sige godt nytår til alle, mens man får frisk luft og støtter det gode fællesskab, som TIK står for. Det er helt sikkert en tradition, som er kommet for at blive”, siger Minna Baron.

Kommet for at blive

I år var det tredje gang, at Taastrup Idræts Klub inviterede til Gå det nye år ind.

“Vi er stolte over, at vi har været med til at starte en tradition, der får flere til at motionere på en sjov måde. Selv i decideret møgvejr i år, så var opbakningen ikke til at tage fejl af. Så vi gør det igen 1. januar 2025”, siger Mari Louise Wiederquist.

Billedet: Nina, Jacob, Oscar og Ellen Charlotte, Kasper og Alma Laila, Nikolaj og Carl-Emil Minna, Anders, Noah og Nelly

Få TIK-Nyt hver uge!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.