Løb med TIK Løberne

Har du altid drømt om at komme i gang med at løbe, eller har du bare haft en lang pause, så er det om at komme i gang med træningen.

TIK Løberne starter træning for nyløbere ved TIK Klubhuset, Parkvej 78, Taastrup. Bare mød op i løbetøj. Vi løber hver tirsdag og torsdag kl 18:30.

Men hvorfor løbe i klub? Idrættens Analyseinstitut lavede i 2012 en undersøgelse, hvor flere end 4.000 løbere svarede om deres løb.

Undersøgelsen viser, at socialløberen, løberen der er motiveret af at løbe sammen med andre, løber længere ture og løber oftere. Socialløberen løber ikke så stærkt som konkurrenceløberen og får derfor ikke så mange skader.

Sundhedsløberen, der løber f.eks. for at tabe sig eller komme i bedre form, løber ikke ret langt, ikke ret ofte eller ret stærkt. Sundhed er med andre ord ikke motivation nok for de flesNyløbere sep 2017te til at løbe. Den stærkeste motivation er, for de fleste, at løbe sammen med andre.

TIK Løberne starter træning for nyløbere. Har du haft en pause og har brug for at komme roligt i gang finder vi et hold der passer til dig. Du kan løbe med i en prøvemåned for at se, om det er noget for dig før du melder dig ind i klubben.

 

Få TIK-Nyt hver uge!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.