Fællesskab og sammenhold

Pokalfest 2023 var et brag af en fest med fejring af frivilligheden, fællesskabet og sammenholdet i vores fantastiske forening. Knap 300 festglade TIK’ere var mødt op og fik en fantastisk aften med god mad, musik og dans. 

I løbet af aftenen bød formand Lars Monberg velkommen til et nyt æresmedlem i TIK: Karsten Weikop. Man kan læse indstillingen her.

Der blev også uddelt de 3 traditionsrige TIK pokaler:

Lokalavisens Taastrup pokal: TIK Bueskydning Christoffer Berg og Tore Lindboe Bjarnarson
Erhvervsforeningens vandrepokal: TIK Gymnastik Gudrun Rude Nielsen
Dagbladets ungdomslederpris: Taastrup Karate Ida Kruse og Mikkel Tønder

Tillykke til pokalvinderne🏆 – men hvad var begrundelserne så for at de fik pokalerne?

Lokalavisen Taastrup pokalen

Christoffer Berg og Tore Lindboe Bjarnarson fra TIK Bueskydning fik Lokalavisen Taastrup pokalen for årets idrætspræstation med følgende begrundelse:

De to bueskytter fra TIK Bueskydning har igennem flere år været en fast bestanddel af det danske ungdomslandshold i U21 compound. Som 3. mand på holdet har de haft Mathias Fullerton, Lyngby. Ved indendørs EM i vandt de guld i Herre U21 Compound Hold. Ved udendørs EM valgte de at gentage succesen med endnu en guldmedalje. Begge bedrifter er hver for sig en stor præstation, men det er første gang, at de 3 samme skytter vinder guld i indendørs og udendørs i samme år.

Taastrup Erhvervsforenings pokal

Gudrun Rude Nielsen fra TIK Gymnastik fik Taastrup Erhvervsforenings pokal med følgende begrundelse:

– Tænk at få muligheden for at blive en del af et stærkt foreningsfællesskab og opleve bevægelsesglæde, inden du bliver født.

– Tænk at få muligheden for at møde andre, der er samme sted i livet, når man som gravid eller nybagt mor er mest usikker og sårbar.

– Tænk at få en god start på et aktivt og sundt liv og muligheden for at fortsætte hele livet.

På grund af Gudruns fantastiske engagement som frivillig instruktør er det muligt i TIK Gymnastik.

Gudrun har i flere end 10 år stået i spidsen for Gymnastik for Gravide og I form efter fødsel. Her kombinerer hun sin faglighed som jordemor med sin store erfaring som instruktør og bidrager til gravide og nybagte mødres mentale og fysiske sundhed i kommunen. Hun pakker nemlig både jordemortasken og sportstasken for at gøre en forskel for gravide, for nybagte mødre og deres guldklumper.

Hun skaber gode forudsætninger for en tryg fødsel, og står klar når kroppen skal i form efter fødsel. Hun sørger for at styrke motorikken hos de små.

Det er folkeoplysningens kerneopgave at give mennesker redskaber til at begå sig i den tid og det samfund, de lever i, så den enkelte ikke bare bliver en passiv tilskuer til tilværelsen, men i stand til aktivt at leve i et moderne samfund.

Netop det sørger Gudrun for på sine hold.

Ligesom hun sørger for, at både børn og voksne kommer videre på andre hold i foreningen, når de er færdige hos hende.

Gudrun er altid frisk på at give et nap med på andre hold, til at arrangere forårsopvisninger og sociale arrangementer. På den måde er hun med til at få fællesskabet til at blomstre.

Gudrun får pokalen, fordi hun har ydet en meget stor afdelingsindsats i flere år og har gjort en stor folkeoplysende indsats i samfundet omkring sig. Vi er heldige, at hun er en del af foreningsfællesskabet.

Dagbladets ungdomslederpris

Ida Kruse og Mikkel Tønder fra TIK Karate fik Dagbladets ungdomslederpris med følgende begrundelse:

Ida og Mikkel er begge ”vokset op” i Taastrup Karate helt tilbage fra børneholdet til begge at have det sorte bælte og i høj grad være bærende kræfter for klubben.

Begge har nu fuldt ansvar for at undervise deres egne hold sammen med de andre trænere og sideløbende uddanne sig selv igennem forbundet.

Mikkel har bestået sin C-licens i 2022 som underviser og Ida er som dommer med i den faste dommertrup til  forbundets store stævner. Ida har allerede fået sin C-licens for nogle år siden.

Gennem deres høje engagement sikrer de synlighed af Taastrup Karate i forbundet og de arbejder i høj grad for at dygtiggøre unge mennesker i karate i klubbens daglige undervisning.

Som klub har TIK Karate  allerede nydt godt af deres store indsats og vi forventer mange gode år fremover, hvor de på forbilledlig vis vil være fremtiden for klubben.

Få TIK-Nyt hver uge!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.