Fællesskabende Funday

Haller, sale, baner og græsset i og omkring Taastrup Idrætscenter summede af aktivitet, da Taastrup Idræts Klub for sjette år inviterede til Funday. En dag med et hav af gratis idrætsaktiviteter for hele familien.

Tennis, håndbold, gymnastik, bueskydning, karate, padel, floorball, orienteringsløb og gamle lege. Det var nok at vælge mellem for de 400 børn, unge og voksne, der søndag lagde vejen forbi TIK Funday.

Camilla Boye og hendes to børn Ella på 9 år og Adam på 6 år var med til Funday for første gang.

”Vi har aldrig været med før, selvom jeg har set reklamerne for det i flere år. Det har bare aldrig passet ind i programmet. Men i år skulle det være, og det er simpelthen bare hyggeligt”, siger hun og bakkes op af Ella:

”Det er rigtigt sjovt at være med. Jeg har allerede prøvet gymnastik, håndbold, orienteringsløb, bueskydning og floorball”.

Bag TIK Funday står en gruppe af frivillige, der planlægger eventen. På dagen er endnu flere frivillige kræfter klar til at få det hele til at gå som smurt – lige fra at byde velkommen, sætte skilte op og grille pølser. Ligesom de mange frivillige i de deltagende afdelinger står for at afvikle aktiviteterne.

Formand for Taastrup Idræts Klub, Jette Poder, er også en del af planlægningsudvalget.

”Jeg bliver simpelthen så glad og stolt over, at vi i det store fællesskab i TIK kan afvikle en dag som i dag med dygtige og engagerede frivillige og med så mange deltagere. Ideen med Funday er netop, at vi kan vise foreningsidrætterne i TIK frem og inspirere til en aktiv fritid. Jeg er slet ikke i tvivl om, at det er lykkes efter en dag som i dag. Stort tak til alle de deltagende afdelinger, der vil bruge en søndag på at få det her til at ske sammen med de frivillige i Funday-gruppen”.

Få TIK-Nyt hver uge!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.