Mari Louise er indstillet

Den 27. januar 2024 er der pokalfest i TIK, hvor vores 3 traditionsrige pokaler bliver uddelt på baggrund af de indstillinger som der er modtaget. Husk du kan købe billet til pokalfesten her.

Hvem der får pokalerne er en hemmelighed indtil pokalfesten, men vi kan godt røbe hvem som er indstillet. En af de 10 indstillede er:

Mari Louise Wiederquist

hvor indstillingen lyder:

Der er efterhånden mange i TIK, der kender Mari Louise. Hun er frivillig i TIK Gymnastik, håndbold-mor og med til at skabe de store begivenheder i TIK.

Kommunikationsindsatsen i TIK Gymnastik taler for sig selv. Vi er meget aktive på de sociale medier takket være Mari Louise. Det resulterer i flot branding og bl.a. rekruttering af mange nye instruktører, som gerne vil være en del af det sammenhold og fællesskab, som de mange opslag præsenterer.

Samtidig er Mari Louise selv instruktør – dels for familiefitness om lørdagen og dels om tirsdagen på HIIT, som er et meget populært styrketræningshold på Parkskolen. Holdet byder nye medlemmerne ind, og der er allerede skabt et unikt fællesskab for dem. Det betyder blandt andet, at de også har købt billetter til pokalfesten. På Mari Louises hold trænes både krop og foreningsånd.

Mari Louise arrangerer fællestræninger, julefrokoster, opdaterer hjemmesiden og meget mere i TIK Gymnastik og er i det hele taget drømmen af en frivillig hjælper for bestyrelsen.

Mari Louise er også aldeles aktiv i TIK. Hun er med til at få gode ideer og føre dem ud i livet. Således har hun været med til at løbe ”GÅ det ny år ind”. Hun er også med til at arrangere Funday og så bistår hun Pokalfestudvalget med festlige opslag før, under og efter festen. En markedsføring, som bidrager til at få fortalt rigtig mange gode historier fra de store begivenheder i TIK´s årshjul.

For Mari Louise er fascineret af den frivillige foreningstankegang og bidrager på flotteste vis med sit store bidrag.

 

Få TIK-Nyt hver uge!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.