Ole Søndergaard – Æresmedlem af TIK

Denne side er for at ære Ole Søndergaard – æresmedlem af TIK

Ole Søndergaard, der af mange var kendt som Mr. TIK, blev født i 1930 på Vesterbro. Familien kom til Torslunde, da han var 9 år, hvorefter Ole kom til at gå i skole i Taastrup på Taastrup Realskole. Senere blev han student fra Roskilde Katedralskole og læste til skolelærer. Han var i hele sit arbejdsliv ansat i Københavns kommunes skolevæsen.

I sin fritid blev han hurtigt aktiv i Taastrup, hvor Ole var spejderleder i mere end 25 år. Idrætten fik dog også stor glæde af Ole, hvor han hurtigt blev meget aktiv.

Ole havde et stort hjerte for TIK og særligt Badminton, hvor han elskede at organisere og lave planer, både i forskellige udvalg men også i bestyrelsen, hvor han fik mange ting ført ud i livet. Ole fandt også tid til at være træner for ungdom – både de dygtige og de knap så dygtige. Han var også formand for TIK Badminton i en årræke.

Det var også Ole Søndergaard der i 1978 tog nogle Sydhavns drenge med til Taastrup, og TIK Volley tog sin begyndelse. I april 1980 var Ole Søndergaard også ankermand for at TIK-Handicap med boccia og bueskydning på programmet blev etableret. Dette er i dag TIK bueskydning.

Ole var TIK’s hovedformand i perioden 1974-1980, og blev udnævnt til æresmedlem af TIK i 1983.

Ole skrev TIK-sangen som så godt beskrev TIK’s historie siden 1903!

Ole Søndergaard døde fredag den 11. marts 2022 og blev 91 år.

Hvis man har yderligere information omkring Ole Søndergaard, så tøv ikke med at sende informationen til TIK