Populære pokalmodtagere

Årets pokalfest i TIK blev holdt lørdag den 27. januar 2024, hvor 326 TIK medlemmer og indbudte gæster havde fundet vej til  Taastrup Idrætscenter og ind i hal B, hvor TIKs pokalfestudvalg havde været i gang siden fredag morgen for at omdanne idrætshallen til en hyggelig festsal.

Årets tema var Frivillighed – et begreb som årets toastmaster Karsten Weikop forklarede som:

Frivillige udgør hjertet og sjælen i vores klub. Når vi træder frem for at hjælpe andre uden forventning om belønning, skaber vi en bølge af positiv forandring. Frivillighed er ikke blot en handling; det er en holdning, der bygger broer mellem alle os i TIK og forhåbentligt resten af kommunen.

En af de vigtigste ting som sker ved pokalfesten i TIK, er uddelingen af de 3 traditionsrige pokaler som TIK har, og her var frivillighed noget som alle årets pokalmodtagere kender til, både i handling og holdning.

Den fornemste pokal er Lokalavisen Taastrups Pokal, som i år gik til Jan Rasmussen fra TIK Håndbold. TIKs hovedformand Lars Monberg kaldte Jan for den hemmelige mand bag den succes som herreholdet har, og pokalen blev givet for hans ekstraordinære store lederindsats gennem mange år. Læs hele indstillingen som blev givet for Jan.

Dagbladets ungdomslederpris og tilhørende pokal gik i år til Springinstruktørerne fra TIK Gymnastik. Instruktørerne Lykke, Brian, Annika, Cecilie, Emilie og Siff træner til daglig en masse springgymnaster mellem 6 og 16 år i Springcentret i Nærheden. Ved overrækkelse af pokalen lagde Lars Monberg vægt på “De har øje for fællesskabet, glæden, fagligheden og udvikling af de unge gymnaster“.  Læs hele indstillingen som blev givet for Springinstruktørerne.

Taastrup Erhvervsforening’s pokal gik ikke overraskende til Mari Louise Wiederquist fra TIK Gymnastik. Hun er frivillig i TIK Gymnastik, håndbold-mor og med til at skabe de store begivenheder i TIK. Endvidere taler kommunikationsindsatsen i TIK Gymnastik for sig selv. Læs hele indstilling som blev givet for Mari Louise.

Festen bød også på udnævnelse af et nyt æresmedlem, nemlig Britta Bahn for hendes utrættelige arbejde for TIK igennem rigtig mange år.

Læs også den flotte artikel og se de flotte billeder som Lokalavisen har fra Pokalfesten.

Få TIK-Nyt hver uge!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.