Villy Rosendahl-Kaa – Æresmedlem af TIK

Denne side er for at ære Villy Rosendahl-Kaa – æresmedlem af TIK

Villy Rosendahl-Kaa var hovedformand for TIK i perioden 1992-1996, blev æresmedlem af TIK i 2009 og er stadig en fast gæst ved den årlige pokalfest.

Lokalavisen Taastrup skrev den 3. februar 2009 nedenstående i forbindelse med en artikel om pokalfesten hvor Villy blev udnævnt til æresmedlem af TIK:

Nyt æresmedlem i TIK

I forbindelse med TIK Pokalfest i lørdags i Taastrup Idræts Haller blev der udnævnt et nyt æresmedlem, nemlig Villy Rosendahl-Kaa fra Volleyball-afdelingen.

Han er det 12 æresmedlem af Taastrup Idræts Klub, der er netop er fyldt 106 år. I lørdags var de ni tidligere udnævnte med til Pokalfesten, men to havde sendt afbud.

Villy Rosendahl-Kaa er bedre kendt som – Villy Volleyball – og han er kendt og respekteret i klubben, hvor han laver et stort arbejde også rent tværfagligt.

Indstillingen af Villy Rosendahl-Kaa til hædersbevisningen kan sammenfattes som følger, fastslog hovedformand Erhardt Franzen i forbindelse med udnævnelsen.
– Villy startede som 17-årig i 1980 med at spille volleyball i TIK. Oprindelig var han en dygtig kuglestøder, men senere var han med til at starte Volleyball-afdelingen. Det var efter anvisning fra sin gamle folkeskolelærer, Ole Søndergaard, Bavnehøjskolen i Sydhavnen. Villy var således en af Oles drenge fra stenbroen, men også hjulpet godt på vej af en anden lærer fra skolen, nemlig Karsten Hjorth. Villy klemte godt på med idrætsgrenen, men famlede nogle gange rundt med bolden. Han fangede hurtigt spillet og ikke mindst organiseringen af det. Efter få år var han med i bestyrelsen af volleyball-afdelingen og der gik ikke mange år før han var formand for den. Det har han i øvrigt været lige siden – dog afbrudt af nogle år (1992-96), som hovedformand for TIK. Der har over årene var en udvikling, men også indimellem turbulens i volley-afdelingen og hver gang har Villy medvirket til, at tingene er kommet på fode igen. I afdelingen er der åbnet mange flotte resultater og dameholdet er placeret i 2.division samt en medlemskreds i de seneste år på over 100.
– Villy har et overordentligt behageligt væsen og er også et meget socialt menneske. En virkelig god og stor TIKer og der skal lyde et hjertelig tillykke, sluttede hovedformanden i forbindelse med udnævnelsen.

Hvis man har yderligere information omkring Villy Rosendahl-Kaa, så tøv ikke med at sende informationen til TIK